Phenom SEM on tour 2023 Nederland in Ede en Eindhoven

Phenom SEM on tour – Nederland

Als u geïnteresseerd bent in elektronenmicroscopie en de verschillende toepassingen ervan, is Phenom SEM on tour het perfecte evenement voor u!

Tijdens dit unieke evenement zult u kennismaken met de fascinerende wereld van elektronenmicroscopie en de breed scala aan toepassingen die het biedt. Onze deskundige sprekers zullen boeiende presentaties geven, waarbij ze de technieken van SEM (scanning elektronenmicroscopie), coating en EDX elementanalyse bespreken.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de live demonstratie van de Phenom desktop SEM. Deze geavanceerde scanning elektronenmicroscoop biedt ongekende mogelijkheden om materialen op micro- en nanoschaal te onderzoeken. Of u nu geïnteresseerd bent in het bestuderen van de oppervlaktekenmerken van materialen, het analyseren van de chemische samenstelling of het identificeren van elementen, de Phenom desktop SEM kan u daarbij ondersteunen.

Waarom deelnemen aan dit event?

  1. We laten u de verschillende mogelijkheden van materiaalanalyse en materiaalkarakterisatie zien in verschillende presentaties door experts. Van monstervoorbereiding tot beeldvorming, analyse met hoge resolutie als ook EDX elementanalyse 
  2. Live monsteranalyses en demonstraties op de Phenom XL desktop SEM 
  3. Breid uw netwerk uit, maak kennis met de Phenom applicatie specialisten en andere Phenom SEM gebruikers, en bespreek uw huidige of toekomstige applicaties 

Voor wie is de Phenom SEM on tour bedoeld?

Ongeacht uw vakgebied of achtergrond, als u geïnteresseerd bent in de wereld van elektronenmicroscopie en de verschillende toepassingen ervan, is Phenom SEM on tour een evenement dat u niet wilt missen.

Praktisch

5 oktober 2023 | Ede (volzet)

9:30h – 15:00h
Benelux Scientific | Bonnetstraat 3 | 6718 XN Ede

12 oktober 2023 | Eindhoven

09:30h – 15:00h
Innovation Powerhouse op Strijp-T Building TR | Zwaanstraat 31A | 5651 CA Eindhoven

Inschrijvingen: de deelname aan dit evenement is gratis. Indien u dieetwensen, allergieën of intoleranties hebt waar we rekening mee kunnen houden, laat het ons tijdig weten.

Agenda

9:30                  Ontvangst

10:00 – 10:15  Introductie Phenom SEM tour en Benelux Scientific (Kars de Wildt, Benelux Scientific)

10:15 – 10:45  SEM technologie uitgelegd: beeldvorming, metingen en analyse (Dlangir Cordero, Thermo Fisher Scientific)

10:45 – 11:00  Koffiepauze

11:00 – 11:20  IMINA – Robotic sample interaction in SEM down to the nanometer scal (Rob Claassen, Karl Boche IMINA Technologies)

11:20 – 11:50  Chemische analyse met behulp van EDX techniek (Hans Dijkstra, Thermo Fisher Scientific)

11:50 – 12:30  Live UI demonstratie Phenom XL desktop SEM (demo imaging parameters, EDX module, software modules) (Kars de Wildt, Benelux Scientific)

12:30 – 13:30  Lunch pauze

13:30 – 13:50  Monstervoorbereidingstechniek: een introductie tot sputter coating – LUXOR coater (Jan De Munck, Luxor Tech)

13:50 – 15:30  Klanten monsters analyses met Phenom XL (Kars de Wildt, Benelux Scientific)

Meer extra’s

Certificaat van deelname
Inclusief drankjes en lunch
Leuke giveaways

Terugblik editie 2023

Bekijk hier hoe het er aan toe ging tijdens Phenom SEM on tour Nederland.